h1

Log off PC, Tolong bawa aku ke Hutan…Kuala Tahan, Taman Negara.

September 4, 2014

Salam,

Minggu lepas aku buat trip mengejut ke Taman Negara…tujuannya nak expose family aku dengan adventurous thingy ni…nak harapkan dorang bergerak atau bagi idea nak buat semua tu susah la gayanya. Jadi aku decide kami sekeluarga menerjah ke Kuala Tahan memandu sendiri. Tapi sebab utama juga nak ke sana ialah wife dah tanya ‘cuti 3 harini kita tak ke mana-mana ker?’…tanya pun dah hari Ahad pagi, jadi ada dua hari lagi apa nak dibuat?…bukak pc online sikit so terlintas di kepala Taman Negara…aku servey route, kos, dan lain-lain hal jadi aku sebagai leader decide ini pilihan utama…berkemas dan terus bergerak tepat jam 3 petang.

Sambungan cerita kemudian nanti, gambar dulu lah. haha 🙂Maps OWN_5734 OWN_5739 OWN_5742 OWN_5743 OWN_5744 OWN_5764 OWN_5766 OWN_5773 OWN_5779 OWN_5785 OWN_5795 OWN_5810 OWN_5820 OWN_5826 OWN_5838 OWN_5843 OWN_5868 OWN_5871 OWN_5877 OWN_5880 OWN_5888 OWN_5889 OWN_5893 OWN_5894 OWN_5896 OWN_5897 OWN_5903 OWN_5914 OWN_5918 OWN_5919 OWN_5922 OWN_5924 OWN_5931 OWN_5933 OWN_5941 OWN_5945 OWN_5955 OWN_5970 OWN_5972 OWN_5978 OWN_5987 OWN_5989 OWN_5990 OWN_5995 OWN_5998 OWN_5999 OWN_6002 OWN_6008 OWN_6009 OWN_6026

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Attila Ovari

Loving Life and Inspiring Others

it's all about the vertical

the race is made on the ups and won on the downs

Tromsø Skyrace

soul skyrunning between the sea and the sky

Checking In.

Posts from our worldwide adventure!

The Nomad Notes

Adventure and Travel Blog

It Started in Oxford

Lifestyle posts from a Brit in Georgia

TRAVELLING THE WORLD SOLO

The ultimate guide for independent travellers seeking inspiration, advice and adventures beyond their wildest dreams

STREETTROTTER

TRAVEL.CULTURE.LIFESTYLE

Aku Tentang Segalanya

Welcome To My Blog .:

Rossdowsen

Ini Kisah Berjalan

Catatan Seorang Gembeler

Saat tak ada batas antara tulisan dan pengalaman

Adventure Travel Blog

Savor the Himalayas of Nepal: Outdoor Recreations and more

Shafiqolbu

Sampaikanlah walaupun hanya satu ayat !

Rojakfeet

by Marshnaz

U.S.

News, Headlines, Stories, Video from Around the Nation

Kuhairulanuar...travel, photography & design

"photographer|designer|blogger|backpacker|climber|traveller|runner"

Ultra168

The Ultra Running Community

Through My Lens

... look, focus, click.!

altrunomics

altruism meets economics

330 days around the world

Caro and Jacques travel stories around the world

Hiking Photography

Beautiful photos of hiking and other outdoor adventures.

The life journey

Kembara Kehidupan

Hidup Suatu Pendakian

Hidup ini suatu pendakian... Ada kala kita di puncak, ada kala kita di lurah, dalam menuju ke puncak tertinggi

Frosty's Footsteps

Step by step on mountain trails around the world

Costa Rica Travel Blog .com

Costa Rica Travel Blog is the current traveller, will-be traveller, has-been traveller, and should-be traveller's guide to everything costa rica. Information, stories, news, advice - written by the Pura Vida! eh? Incorporated team - costa rican insiders, outsiders, and everywhere-in-between-siders.

%d bloggers like this: