h1

Ekspedisi Gunung Kinabalu 2013 – Berani atau Tidak!

August 1, 2012

Graphic by : Kevin Lunsong

Salam,

Memandangkan trip ke Nepal masih dalam pertimbangan maka perhatian aku telah ter-arah kepada satu lagi trip solo (tak solo jugak sebab join group org luar, so tadak geng pandai-pandai lah nanti buat kawan) ke negeri Sabah dengan hasrat menawan Gunung Kinabalu pada May 2013 nanti.

Semua sumber diperolehi online terutama blog-blog & facebook. Banyak group dan team-team outdoor mengadakan perancangan mendaki tahun depan dimana mendapat sambutan hangat sehingga mencecah 60++ orang. Aku tak terlepas untuk join lagipun plan ni dah lama aku hajati sejak setahun yang lalu. Jadi deposit pun dah dibuat dan insyaAllah May 2013 akan ku tawan Gunung Kinabalu.

Salam,

HAPD

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Attila Ovari

Loving Life and Inspiring Others

it's all about the vertical

the race is made on the ups and won on the downs

Tromsø Skyrace

soul skyrunning between the sea and the sky

Checking In.

Posts from our worldwide adventure!

The Nomad Notes

Adventure and Travel Blog

It Started in Oxford

Lifestyle posts from a Brit in Georgia

TRAVELLING THE WORLD SOLO

The ultimate guide for independent travellers seeking inspiration, advice and adventures beyond their wildest dreams

STREETTROTTER

TRAVEL.CULTURE.LIFESTYLE

Aku Tentang Segalanya

Welcome To My Blog .:

Rossdowsen

Ini Kisah Berjalan

Catatan Seorang Gembeler

Saat tak ada batas antara tulisan dan pengalaman

Adventure Travel Blog

Savor the Himalayas of Nepal: Outdoor Recreations and more

Shafiqolbu

Sampaikanlah walaupun hanya satu ayat !

Rojakfeet

by Marshnaz

U.S.

News, Headlines, Stories, Video from Around the Nation

Kuhairulanuar...travel, photography & design

"photographer|designer|blogger|backpacker|climber|traveller|runner"

Ultra168

The ultra running community

Through My Lens

... look, focus, click.!

altrunomics

altruism meets economics

330 days around the world

Caro and Jacques travel stories around the world

Hiking Photography

Beautiful photos of hiking and other outdoor adventures.

The life journey

Kembara Kehidupan

Hidup Suatu Pendakian

Hidup ini suatu pendakian... Ada kala kita di puncak, ada kala kita di lurah, dalam menuju ke puncak tertinggi

Frosty's Footsteps

Step by step on mountain trails around the world

%d bloggers like this: